Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayrampaşa'da Grup Tillo rüzgârı esti

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Bayrampaşa Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Grup Tillo, Bayrampaşalılara unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

        Grup Tillo, Bayrampaşa Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Yıldırım Mahallesi muhtarlığı yanındaki Namazgâh alanında konser verdi. Başkan Atila Aydıner'in de katıldığı, Bayrampaşalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde Grup Tillo, birbirinden güzel şarkı ve ilahileri seslendirdi.

        Konserin sonunda grubun üyelerine hediye takdim eden Başkan Aydıner, "Grup Tillo'yu ilçemizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Ramazan sevincini halkımız ile birlikte yaşıyoruz" dedi.

        Bayrampaşa'da bulunmaktan onur duyduklarını dile getiren Grup Tillo üyeleri de, "Sanata ve sanatçıya değer veren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'e ve bizleri yalnız bırakmayan Bayrampaşalılara çok teşekkür ediyoruz. Bayrampaşa'da yeniden sahne almak bizim için büyük bir keyifti" ifadelerini kullandı.

        (HB-ÖK-Y)

        02.06.2017 14:37:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler