Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çözüm önerileri görüşüldü

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu değerlendirmek amacıyla, İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

        Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, toplantıda, kamu kurum kuruluşların vatandaşlara sunulan hizmetlerde dikkat edeceği hususlar, eğitim, sağlık, köy alt yapı yatırımlarında ilişkin hazırlık ve teklif çalışmalarında dikkat edilecek hususları değerlendirdiklerini dile getirdi.

        2017 yılında yapılacak hizmetlerin konuşulduğu toplantıya, Kaymakam Kadir Yurdagül, Belediye Başkanı Halil Başer, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Alnar, İl Genel Meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.(YD-EFE)

        02.06.2017 15:12:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler