Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya amatör futbolunda 2016-2017 sezonu sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Malatya Amatör Futbol liglerinde sezon sona ererken, başarılı olan takımlar da belli oldu.

        Malatya yerel liglerinde 2016 - 2017 sezonu birçok kategoride sona erdi. 1. Amatörde Arguvan Belediyespor, 2. Amatörde Kale ve Pütürge, 1.Amatör U19'larda Adafı Kartalspor ve Yeşilyurt Belediyespor, 2. Amatör U19'larda Ataköyspor, U17'lerde Battalgazi Belediyespor ve Adafı Kartalspor, U16'larda Telekomspor, U15'lerde Adafı Kartalspor, U14'lerde Kale Gençlerbirliği, takımları şampiyonluk elde eden takımlar oldu.

        "Avantaj Yeni Malatyaspor'da

        Son kategori olan U13'lerde ise ipi göğüsleyen takım yarın belli olacak. A ve B grubunu lider olarak tamamlayan Kale Gençlerbirliği ve Yeni Malatyaspor takımları geçtiğimiz hafta finalin ilk maçında karşı karşıya gelmiş ve karşılaşmayı 3 - 2 sarı kırmızılı Yeni Malatyaspor kazanmıştı. Finalin ikinci maçı ise yarın saat 16.00'da Yeşiltepe Stadı'nda oynanacak. U21 1. Lig ile birlikte U19-U17-U16-U15-U14 kategorilerinde Gelişim Liglerinde yer alan Yeni Malatyaspor'un amatördeki tek katıldığı lig olan U13 kategorisi şampiyonu Malatya'yı Türkiye şampiyonalarında temsil etme hakkı kazanacak.

        (MT-SD-Y)

        02.06.2017 16:02:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler