Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatından ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

        (Fotoğraflı)

        Hamza Kabasakal

        ANKARA (İHA) - AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan 'Ramazan Boyunca Yüzleri Güldürüyoruz' projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıtımı yapılıyor.

        Polatlı'da ki ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, 'Ramazan Boyunca Yüzleri Güldürüyoruz' projesi ile evlere misafir olan AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir ve yönetim kurulu üyeleri Polatlı'nın her mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Öte yandan Ramazan kolisinin verildiği aileler ile birlikte iftar da gerçekleştiriliyor.

        AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, söz konusu yardımlara ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

        "Ömür dediğimiz şey çok kısa, adeta an meselesidir. Sonsuz olan ahiret hayatında, insanın karşılaşacağı şeyler, dünyada yaşadığı hale bağlıdır. Akıllı olan, ileriyi görebilen bir kimse, kısa olan dünyada ahirette iyi ve rahat yaşamaya sebep olan şeyleri yapar. İnsanlara hizmet etmek için çalışır. İnsanlara iyilik etmek, ahirette azaptan kurtulmaya ve cennet nimetlerinin artmasına sebep olur. O halde Ramazan-ı Şerif'i fırsat bilerek, iyilikleri çoğaltıp kötülüklerimizi azaltalım. Ramazan'daki paylaşma ve yardım duygumuzu tüm hayatımıza yayalım. Paylaşma duygumuz yoğunluk kazanır Ramazan'da. Bir yudum çorbamızı paylaşırız nicesiyle. Kulluğun oruç ile anlam kazandığını hep birlikte yaşarız."

        (BEN-BT-Y)

        02.06.2017 16:09:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler