Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emekli işçiden örnek davranış

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga İlçesinde emekli işçi Naci Serdar, emekli promosyonu ile öğrencilere kitap hediye etti.

        Emekli promosyonunu değerlendirmek istediğini söyleyen Naci Serdar, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ı ziyaretinde kitap yardımında bulunmak istediğini söyleyerek destek sözü aldı. Naci Serdar ile birlikte Osmangazi İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Işık'ı okul yönetimi ve öğretmenler karşıladılar.

        150 kitabı okula bağışlayan Naci Serdar ziyarette; "Bu kitapları çocuklarımıza armağan ediyorum. Her çocuğumuzun okuması lazım. Geleceğimiz için çocuklarımızın kitap okumasına katkı sağlamak bizleri çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

        Naci Serdar'ın ardından konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ise "Naci bey, böyle güzel bir istek ile gelince çok mutlu olduk. Özellikle ilkokul öğrencilerinin günümüz şartlarında okumaya çok ihtiyacı var. Naci beye bu güzel davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu düşüncenin tüm herkese örnek olmasını diliyorum" dedi.

        (UYC)

        02.06.2017 16:16:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler