Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya itfaiyesinden üniversite öğrencilerine yönelik resim yarışması

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Konya'daki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere yönelik resim yarışması düzenliyor.

        Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Konya'da bulunan üniversite öğrencilerine yönelik "Hayalindeki İtfaiyeyi Resimle" adlı resim yarışması düzenliyor. İtfaiyeyi tanıtmak, sanat alanına katkı sağlamak ve geleceğin ressamlarını desteklemek amacıyla "Hayalindeki İtfaiyeyi Resimle" adlı resim yarışmasının dördüncüsü düzenleniyor. Eser verecek öğrencilerin kendi anlatım biçimlerine uygun her türlü teknik ve malzemeyi kullanmakta serbest olduğu yarışmada son başvuru tarihi 30 Haziran 2017. Dereceye girenlere ödüllerinin İtfaiye Haftası'nda verileceği yarışmada birincilik ödülü 3 bin, ikincilik ödülü 2 bin, üçüncülük ödülü bin lira. Mansiyon ödülüne layık görülen 12 adet esere de çeşitli hediyeler verilecek. Ödüle ve sergilenmeye layık görülen eserler 2017 yılı İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında sergilenecek. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin eserlerini 30 Haziran mesai bitimine kadar Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlıkları ile Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğü'ne teslim etmeleri gerekiyor.

        (AH-Y)

        02.06.2017 16:50:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler