Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çöp konteynerlerine özel temizlik

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla yürüttüğü temizlik faaliyetleri kapsamında ilçeye çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı aldı.

        Daha temiz bir Ereğli için temizlik çalışmalarını itinayla sürdürdüklerini ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Ereğlimizdeki temizlik kalitesini artırmak amacıyla aldığımız çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracımız hizmete başladı. Bu aracımız sayesinde çöp konteynerlerinin yerinde, hızlı, ekonomik ve etkin bir şekilde temizliğini yaparak, görüntü kirliliği ve koku oluşumunu engellerken, aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş olunacak. Böylece daha yaşanabilir ve temiz bir şehir ortaya çıkarmış olacağız. Temizlik çok önemlidir fakat evimizde göstermiş olduğumuz özeni şehrimizin cadde ve sokaklarında da göstermeliyiz. Şehir insanların ortak kullanım alanıdır. O nedenle her vatandaşımız şehir temizliğine özen göstermelidir. Atıklarımızı yerlere atmamalıyız, çöplerimizi bağlı poşetlerde susuz bir şekilde atmalıyız konteynerlere bu konularda halkımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (İB-AH-Y)

        02.06.2017 17:05:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler