Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmarisliler Mudanya HEM'e hayran kaldı

        (Fotoğraflı)

        Hakkı Ovatman

        BURSA (İHA) - Mudanya Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi, Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl 7.'si düzenlenen Uluslararası Marmaris Halk Dansları Festivali'nde sergilediği performansla yoğun ilgi gördü.

        Marmaris'te 4 gün süren festivale yurtiçi ve yurtdışından davetli olan 8 ekipten biri olan Mudanya HEM Halk Oyunları ekibi, Bursa ve Mudanya'yı temsil etti. Ekip sorumlusu olarak HEM Müdür Yardımcısı Ayşe Yıldız ile Halk Oyunları Antrenörü Vildan Cankur'un hazır bulunduğu etkinlik öncesinde dansçılar, Türk bayraklarıyla Marmaris sokaklarında 19 Mayıs yürüyüşü yaptı. Daha sonra Marmaris 19 Mayıs Gençlik Meydanı'ndaki gösterileriyle izleyenleri kendilerine hayran bırakan ekip, uzun süre alkışlandı.

        Yaşları 18 ile 65 arasında değişen halk oyunları gruplarının yöresel oyunlarıyla keyifli vakit geçirdi.

        (HK)

        02.06.2017 17:06:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler