Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Üçer, iftar sofralarını konuk oluyor

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, iftarını Emek Mahallesi sakinlerinden Arık ailesi ile birlikte açtı.

        Arık ailesinin iftar sofrasına konuk olan Kaymakam Üçer ve eşi Gülçin Üçer iftar öncesi ve sonrası aile ile sohbet etti. Ailenin isteklerini de dinleyen Kaymakam Üçer, Ramazan ayının rahmet, bereket, yardımlaşma, paylaşma, kaynaşma ve gerçekten kardeş olma ayı olduğuna dikkat çekerek,"Bu düşünceden hareket ederek Ramazan ayında fırsat buldukça hemşehrilerimizin iftar sofralarına konuk olmaya gayret edeceğim. Vatandaşlarımızla iftar açmak onlarla sohbet edip sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalışıp, dertleşmek bana ayrı bir huzur veriyor. Bu Ramazan Ayında özellikle yetimlerimizin ve ailelerimizin evlerine konuk olup onlarla aynı sofrada iftar yapmaya özen göstereceğiz. Bu vesile ile Ramazan Ayının ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceği günlere vesile olmasını temenni eder, milletimizin ve Turhallıların Ramazan ayını bir kez daha kutlarım" dedi.

        (Nİ-UY-Y-)

        02.06.2017 21:07:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler