Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulu'da Yurtdışı Türkler Yaz Okulu açılıyor

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Konya'nın Kulu ilçesinde, Türkiye'de 7 merkezde eğitim verecek Yurtdışı Türkler Yaz Okulu açılacak.

        Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 7 merkezde Yurtdışı Türkler Yaz Okulu projesi kapsamında Türkçe ve Türk Kültürü programı uygulanacak. Programın uygulanacağı yerler arasında Konya merkez ile birlikte Kulu İlçesi de yer alıyor.

        Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdür Yardımcısı Suna Tarhan, Başbakanlık Yurtdışı Türkler Başkanlığı Uzmanları Kadir Bozbıyık ve Ömer Elçin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek program hakkında bilgi verdi.

        Daha sonra Kulu Kaymakamlığı, Kulu Belediyesi ve Kulu KOMEK kurs merkezi ziyaret edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaymak, şube müdürü Funda Durmuş ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Çetin Çelikkaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette yaz döneminde uygulanacak programla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

        (ÖK-US-Y)

        03.06.2017 10:22:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler