Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz'de ingilizce tiyatro oyunu

        - Gediz Mehmetçik Ortaokulu İngilizce öğretmeni Güngör Kanık'ın yazıp yönettiği ingilizce tiyatro oyunu, Belediye Kültür Merkezinde sahnelendi

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri bir ilke imza attı. İngilizce öğretmeni Güngör Kanık (33) tarafından yazılarak ingilizce sahnelenen 5 skeç ilgi gördü.

        Mehmetçik Ortaokulu Müdürü Mahmut Bahadır, ingilizce tiyatro çalışmalarının dört ay sürdüğünü ifade etti. Bahadır, " Bakanlığımızın yabancı dil öğrenmeye dair hazırladığı programlara, her yıl bir proje ile katılıyoruz. 5 skeçlik ingilizce olarak yazıp, sahneleyen öğretmen ve görev alan öğrencilerimize, sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        Gediz Kültür Merkezinde sahnelen 'Learn Englısh-Lıve Turkısh' adlı programa protokol ve vatandaşların yanı sıra öğretmenlerle öğrenciler de katıldı.

        İngilizce skeçleri Türkçe alt yazılı izleyen vatandaşlar, Gediz'de ilk defa sahnelenen ingilizce tiyatro oyununu beğendiklerini ifade ettiler. (EFE)

        03.06.2017 11:28:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler