Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'de binlerce kişi gönül sofralarında buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilçede faaliyet gösteren firmaların desteği ile verilen iftar programlarına ilgi her geçen gün artıyor.

        Başiskele'nin sahillerinde düzenlenen iftar programları ilçede yaşayanları buluşturuyor. Komşu ilçelerden gelen misafirlerin de katıldığı iftar programlarına katılım her geçen gün artıyor. Son olarak Başiskele sahilinde LİMAŞ A.Ş. tarafından verilen iftar yemeği sonrasında program yaptığı tarihi sohbetlerle tanınan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'in "Osmanlı'da Ramazan" sohbeti ile devam etti.

        Düzenlenen iftar programlarına katılan vatandaşlar, her yıl iftar geleneğini sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a teşekkür ettiler.

        (GY-Y)

        03.06.2017 11:54:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler