Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan'da Yaşam Vadisi'nde Yunus Emre gecesi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Bu yıl ki Ramazan etkinliklerini nitelikli programlarla Yaşam Vadisi'nde gerçekleştiren Beylikdüzü Belediyesi, Yunus Emre felsefesini sahneye taşıdı. Maneviyatın üst düzeye çıktığı gecede Sanatçı Ayla Demirtaş ve ekibi, halk ozanın ilahilerini söyledi, şiirlerini seslendirdi. Diğer taraftan Beylikdüzü Belediyesi Halk ve Modern Dans Oyunları grubu başarılı bir performans sergiledi.

        Beylikdüzü'nde Ramazan akşamlarının bir haftası geride kaldı. Vatandaşı ayın manasına uygun programlarla buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, bu kez tasavvuf ve halk şairi Yunus Emre'yi andı. "Yaratılanı hoş gör, Yaradan'dan ötürü" sözünü bir kez daha hatırlatan Usta Sanatçı Ayla Demirtaş konser boyunca ekibi ile birlikte Yunus Emre'den kesitler sundu. Gecede, unutulmaz şiirleri okundu, ilahileri söylendi. Sanatçı Demirtaş, Yunus Emre'yi anlamanın derin bir bakış açısı gerektirdiğini belirterek, sahnede vokal ve solistleri ile birlikte unutulmaz bir geceye imzasını attı. Tüm ekip adına Sanatçı Demirtaş'a konser sonunda çiçek takdim edildi.

        Yunus Emre gecesi öncesinde de Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğünün halk ve modern dans kursiyerlerinin hazırladığı folklor ve modern dans gösterisi beğeni ile izlendi. Hünerlerini sergileyen yetenekli gençler, izleyicilerden büyük alkış aldı. Her cuma ve cumartesileri devam edecek Survivor etkinliğinde ise minikler kıyasıya ve heyecan içinde yarıştı.

        (HB-MK-Y)

        03.06.2017 12:18:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler