Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İHA Muhabiri Uğur'un acı günü

        (Fotoğraflı)

        Cahit Özçelik

        MALATYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı Darende Muhabiri İsmet Hüseyin Uğur'un babası geçirdiği beyin kanaması sonrasında hayatını kaybetti.

        İHA Darende Muhabiri Uğur'un 81 yaşındaki babası Hikmet Uğur, geçtiğimiz hafta beyin kanaması teşhisi ile Malatya'da özel bir hastanede yoğun bakıma alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Hikmet Uğur dün vefat etti.

        Bugün Darende ilçesinde öğle namazı sonrası Çarşı Caminde Hikmet Uğur için cenaze namazı kılındı. Namaza Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Nihat Abacı ile eski belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        Kılınan cenaze namazının ardından Hikmet Uğur'un cenazesi ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Diğer yandan hayatını kaybeden Hikmet Uğur, Darende'de 'Yılın en sıra dışı okuru' olarak seçilmişti. 60 yıllık Darende Kütüphanesi üyesi ve okuru olması nedeniyle 2013 yılında dönemin Kaymakamı Mehmet Aktaş tarafından Uğur'a hediye takdim edilmişti.

        (CÖ-OE-Y)

        03.06.2017 15:56:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler