Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Köktaş'tan 2 bin 500 kişiye iftar

        - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş:

        - "Top mermileri altında oruç açanlar var"

        (Fotoğraflı)

        Erdi Demür

        SAMSUN (İHA) - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 2 bin 500 kişiyi ağırladığı iftarda yaptığı konuşmada, "Bizler burada emniyet ve güven içerisinde iftarlarımızı açıyoruz ama bombaların altında oruç ibadetlerini yerine getirmek isteyen dünyanın muhtelif yerlerinde birçok Müslüman kardeşimiz var" dedi.

        Milletvekili Fuat Köktaş, geleneksel hale getirdiği 2 günlük iftar programının ikincisini Çarşamba ilçesi Irmaksırtı mevkisindeki evinin bahçesinde gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 bin 500 davetlinin katıldığı iftar programında konuşan Köktaş, bazı ülkelerde Müslümanların savaş ortamı içerisinde oruç tutarak, iftar açtığına dikkat çekti. Köktaş, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programının bu yılki ikincisini bu akşam gerçekleştirmiş olduk. Ramazan ayı, manevi iklimlerin birleştiği ve insanların yardımlaşmasının en üst seviyeye çıktığı nadide aylardan bir tanesidir. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum. Bizler burada gönül hoşluğu, emniyet ve güven içerisinde iftarlarımızı açıyoruz. Ama top mermilerinin, silah mermilerinin, tank seslerinin altında oruç ibadetlerini yerine getirmek isteyen dünyanın muhtelif yerlerinde birçok Müslüman kardeşimiz var. Allah onlara da kolaylıklar versin. Bizim güven ve huzur içerisinde ibadetlerimizi yapmaya vesile olan, bu ülke için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yine bu uğurda canlarını feda etmeye hazır olan, uzuvlarını kaybeden, hastanelerde tedavi olmak için yatan tüm kardeşlerimize Allah'tan şifa diliyorum. Ramazan ayının ve bayramın herkes için iyi geçmesini diliyorum" diye konuştu.

        İftar programına ayrıca, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Orhan Kırcalı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ilçe belediye başkanları, şehit yakınları ve gaziler, engelliler, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        (ED-SLH-Y)

        03.06.2017 22:45:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler