Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balya da evlerde öğretmen, öğrenci, veli buluşması

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Balya ilçesinde, İmam Hatip Ortaokulu, eğitimin en önemli üç paydaşı olan, öğretmen, öğrenci ve velileri evlerde buluşturmaya başladı. Buluşmaların fedakar aileler ve öğretmenlerin sayesinde gerçekleştiğini anlatan Okul Müdürü Ahmet Kurcen, amacın eğitimde kaliteyi artırmak olduğunu kaydetti.

        Balya İmam Hatip Ortaokulunda başlatılan aile buluşmalarında öğrenci velileriyle eğitim üzerine sohbetler edilip okumanın öneminden bahsediliyor. Uygulamanın başarı getireceğine inandığını anlatan Müdür Ahmet Kurcan," Ziyaret ettiğimiz ailelerde öğrencilerimiz ve velilerimizle kitap okuyoruz. Veli ziyaretlerimiz eğitim-öğretimde öğrencilerimize ciddi motivasyon kaynağı oluyor. Öğrencilerimizin kardeşlik, dostluk bağlarını güçlendirirken aralarında ki samimiyeti artırıyor. Bu güzel etkinliklerde, bizleri yalnız bırakmayan öğretmenlerimize ve kapılarını bize açan ailelerimize teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

        (FT-UGR)

        04.06.2017 12:51:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler