Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan'da bir terörist etkisiz hale getirildi

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan'ın Kemah ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 kadın terörist etkisiz hale getirildi.

        Edinilen bilgiye göre, Erzincan İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Erzincan Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı ile Erzurum Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı timleri, kentin Kemah ilçesinde teröristlere yönelik arama tarama faaliyeti başlattı. Dereköy Köyü kırsalında yürütülen çalışmalar sırasında güvenlik güçleri, gece saatlerinde 5 kişilik bir grup terörist ile karşılaştı. Çıkan çatışmada 1 kadın terörist etkisiz hale getirildi. Kaçak 4 teröristin yakalanması için operasyon sürdürülüyor.

        Öldürülen teröristten bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği, bir adet el telsizi, bir adet el dürbünü ve bir adet el bombası ele geçirildi.

        (AA-AA-Y)

        04.06.2017 14:41:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler