Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 bin kişi gönül sofrası iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'in Sarıcakaya Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programında 3 bin kişi ağırlandı.

        Sarıcakaya Belediye Başkanlığı Düğün ve Davet Salonu'nun açılışı nedeniyle düzenlenen iftar programında, 3 bin kişi gönül sofrasında ağırlandı. Programa Sarıcakaya İlçe Kaymakamı Recep Aydın, İl Müftüsü Bekir Gerek, AK Parti İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Civelekler, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, İlçe Teşkilat Başkanı Hikmet Aknur ve yönetim kurulu, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları ile yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasıyla başlayan programda, İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve İl Müftüsü Bekir Gerek günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

        (MK-SÜ-Y)

        04.06.2017 15:24:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler