Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan Çocuk Akademisinin yılsonu sergisi gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan Çocuk Akademisinde eğitim gören öğrenciler, bir senelik emeklerini akademi meydanında gerçekleştirdikleri sergiyle büyüklerin beğenisine sundu.

        Serdivan Belediyesinin Fikir ve Sanat Akademisi bünyesinde hayata geçirdiği ve geleceğin ilim, fikir ve sanat insanlarını yetiştirmeyi amaçladığı Serdivan Çocuk Akademisi, bir yılı daha tamamlayarak dönem kapanışını yılsonu sergisiyle gerçekleştirdi. Eğitim hayatına başladığı günden bu yana 6'ncı dönemi geride bırakan Çocuk Akademisi, çocukların bilgiye en doğru şekilde ulaşmalarının yanı sıra kişisel gelişimlerine ve sosyalleşmelerine de yardımcı olurken çocuklar yıl boyunca uygulamalı derslerde yaptıkları eserleri de kulüp hocalarının nezdinde sergiledi. Öğrencilerin heyecanına ortak olan aileler ve misafirler sergi alanını gezerek minik ellerden çıkan eserleri de tek tek inceleme fırsatı buldu.

        Akademiden yapılan açıklamada Serdivan Çocuk Akademisinin öğrenciler için hem bir cazibe merkezi hem de eğitici bir mekan olduğu belirtilirken, çocuklara ekstra bir yoğunluk katmak yerine, onlarla gönülden gönüle bir bağ kurarak kültürel ve insani değerlerin paylaşımına öncelik verildiği ifade edildi. Çocuk Akademisindeki eğitim faaliyetlerinin okulların tatile girmesiyle birlikte Çocuk Yaz Akademisi programı kapsamında devam edeceği belirtilerek çocukları yaz tatilinde de dolu dolu etkinliklerin beklediği bildirildi.

        (BCT-Y)

        04.06.2017 16:28:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler