Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ahmet Haşim Baltacı, komşuları iftarda ağırladı

        - Arnavutköy'de sokak iftarı geleneği sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Harun Basat

        İSTANBUL (İHA) - Arnavutköy Belediyesi, Ramazan ayı programları kapsamında sürdürdüğü iftar programlarına devam ediyor. Bu kez iftarın konuğu Başkan Ahmet Haşim Baltacı'nın oturduğu mahalledeki komşuları oldu.

        Arnavutköy Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçe mahallelerinde verdiği iftar yemeklerine devam ediyor. Sokak iftarları kapsamında her akşam 3 mahallede verilen iftar yemeği, bu sefer Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı'nın oturduğu mahallede yapıldı. Kiptaş Konutları'nda verilen iftar yemeğinde Başkan Baltacı komşuları ile aynı sofrada buluşurken yemek öncesi mahalleliyle selamlaştı.

        Öte yandan, Arnavutköy Belediyesi, Ramazan boyunca Vadipark'ta sürdürdüğü etkinlerle de vatandaşları unutulmaya yüz tutmuş etkinliklerle buluşturuyor. 7'den 77'ye her yaş gurubuna hitap eden etkinliklerde vatandaşlar Ramazan'ı dolu dolu geçiriyor. Programlarda her gün çeşitli aktiviteler yapılırken hafta sonları da ünlü isimler ve sanatçılar vatandaşlarla bir araya geliyor. Ramazan ayının 8'inci gününde Vadipark'ta düzenlenen organizasyonda ise sanatçı şair Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı.

        Başkan Baltacı, komşuları ile aynı iftar sofrasında buluştu

        Komşuları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, "Bugün komşularımla beraberim, atmosfer gayet güzel. Her sene burada bu mıntıkada yapıyoruz. Yılda bir kez bile olsa farklılık oluyor, komşular olarak bir araya geliyoruz. Öte yandan bunlar Ramazan boyunca yapmış olduğumuz faaliyet. Bu akşam da 3 ayrı mahallemizde yine bu şekilde iftar soframız var. Maksadımız sevdiklerimizle, çocuklarımızla, komşularımızla beraber Ramazan'ın lezzetini daha da tatlandırabilmek. Şu anki görüntümüz de bu maksadımıza hizmet ediyor" ifadelerini kullandı.

        (HB-HK-SÜ-Y)

        05.06.2017 10:14:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler