Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görele Belediyesi'nden Ramazan ayı etkinliği

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Görele ilçe Belediyesi tarafından Ramazan ayında düzenlenen etkinlikle vatandaşlara keyifli anlar yaşatılıyor.

        Görele Belediye tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan ayına özel programlar vatandaşları eğlendirmeye devam ediyor. Cumartesi, Pazar günleri semazen ve ateş gösterileri ile izleyenlere keyifli anlar yaşatılırken, çocuklara özel oyunlar düzenlenerek, çeşitli hediyeler veriliyor.

        Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, belediye olarak Ramazan ayı boyunca birçok etkinlikle halkın yanında olacaklarını söyledi. Amaçlarının halka hizmet etmek, güzellikler sunmak olduğunu belirten Başkan Erener, "Görele esasında gücüyle, büyüklüğüyle çok sosyal bir ilçe olmaya devam ediyor. Amacımız hizmet etmek, güzellikler sunmaktır. Onun için Görele'ye hizmet getirmek, Görele'ye güzellikler sunmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmaların yanında da Ramazan ayında da her Cumartesi ve Pazar akşamı vatandaşlarımızla buluşuyoruz. İnşallah çok güzel bir şekilde Ramazan ayımızı geçireceğiz. İlçemize fakir vatandaşlarımız için aşevi de kurduk" ifadelerini kullandı.

        (OK-ÖS-Y)

        05.06.2017 10:15:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler