Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı Belediyesi'nden mahallelere iftar sofraları

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle kurduğu iftar sofraları ve sonrasında sahnelenen orta oyunu gösterileri binlerce vatandaşı bir araya getiriyor.

        Döşemealtı Belediyesi'nin geleneksel iftar sofraları ile binlerce vatandaş bir araya gelerek iftarını açıyor sonra da Belediye'nin bünyesinde kurulan Halk Tiyatrosu tarafından sahnelenen orta oyunu izleniyor.

        Döşemealtı Belediyesi İlçe merkezindeki Bahçeyaka Mahallesi semt pazarında her gün iftar sofrası kurarken merkeze uzak 8 ayrı mahallede de aynı geleneği sürdürüyor. Cumartesi günü Ilıca Mahallesi, Pazar günü de Çıplaklı Mahallesine açılan iftar sofraları dolup taştı. Mahalle halkı iftarın ardından Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nun ramazan şenlikleri kapsamında hazırlamış olduğu 'İftarlık Komedya' isimli orta oyununu izledi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        05.06.2017 10:28:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler