Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cadde boyu iftar

        - Ordu'nun Altınordu ilçesinde Süleyman Felek Caddesi'nde kurulan 300 metrelik iftar sofrasında 3 bin 500 kişi aynı anda oruç açma fırsatı buldu

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan mahalle iftarları kapsamında Şarkiye Mahallesi Süleyman Felek Caddesi'nde kurulan 300 metrelik iftar sofrasında 3 bin 500 kişi aynı anda oruç açma fırsatı buldu.

        Altınordu Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve ilçe genelinde birçok mahallede sürdürülen mahalle iftarları devam ediyor. Bu kapsamda şehrin nüfus yoğunluğunu taşıyan ve merkezi mahallerden biri olan Şarkiye Mahallesi'nde, Süleyman Felek Caddesi üzerine Altınordu Belediyesi öncülüğünde 300 metrelik iftar sofrası kuruldu. Altınordu Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın yanı sıra AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, meclis üyeleri, siyasiler ve 3 bin 500 vatandaş katıldı.

        Şarkiye Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte oruç açan ve programda bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hedeflerinin Ramazan ayının bereketi ile tüm mahallelerdeki vatandaşları aynı sofralarda buluşturmak istediklerini söyledi. Gerek zengin gerekse fakir, toplumun her kesiminden vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu yaşadıklarını aktaran Tekintaş, "Ramazan ayı içerisinde hedefimiz kardeşlerimizi, komşularımızı ve dostlarımızı Ramazan ayının bereketi ile iftar sofralarında buluşturmaktı. Bu kapsamda birçok mahallemizde olduğu gibi Şarkiye Mahallesi Süleyman Felek Caddesi'nde de vatandaşlarımızla birlikteyiz ve mutluyuz. Bu özel akşamda bu sofralara misafir olduğunuz için gerek zengini gerekse fakiri ile aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu yaşattığınız için ve bu davete icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

        (MAK-SLH-Y)

        05.06.2017 11:19:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler