Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ertürk'ten TEOG birincisine ödül

        (Fotoğraflı)

        Tamer Yiğit

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, TEOG sınavında 120 soruda 120 doğru yaparak Türkiye birincileri arasında yerini alan Çokköy Ortaokulu öğrencisi Nisanur Yalçınsoy, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk tarafından ödüllendirildi.

        Çokköy Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinden Nisanur Yalçınsoy, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı 1. TEOG sınavında 120 soruda 1118 doğru, ikinci sınavda 120'de 120 yaparak Türkiye birincileri arasında yerini aldı. Nisanur, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk tarafından altınla ödüllendirilirken, başarısının lise sınavlarında da devam etmesi temennisinde bulundu.

        Başkan Ertürk, "Nisanur, TEOG sınavında 120 sorunun 120'sini doğru yaptığını ve aldığı tam puanla Türkiye birincileri arasına gidi. Bizde Domaniç belediyesi olarak kızımızı kutladık ve kendisine çam sakızı çoban armağanı altın ile ödüllendirdik. Kızımız ayrıca Domaniç'te de bir ilki başararak bizleri gururlandırmıştır. Ben kendisini, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.(TY-EFE)

        05.06.2017 11:33:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler