Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köyceğizli öğrencilere İtalya'da denizcilik eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik bölümü öğrencileri, Erasmus projesi kapsamında İtalya'da denizcilik eğitimine katıldı.

        "Istıtuto Tecnologico Statale Trasporti e Logistica Leone Accıaıuolı" isimli denizcilik okulunun ev sahipliğinde İtalya'nın Ortona şehrinde yapılan eğitimlerde Köyceğiz'den 13 öğrenci ve 3 öğretmen yer aldı.

        Öğrenciler; İspanyol, Fin, İtalyan ve İngiliz yaşıtları ile denizde manevra, radar, seyir, güvenlik ve ISPS derslerine katıldı.

        Okul müdür yardımcısı Taylan Acar, Erasmus sayesinde okullarını diğer ülkelerin okulları ile kıyaslama şansı yakaladıklarını belirterek, "kendi eksiklerimizi gördük. Öğrencilerimizi gelecekte daha iyi denizci olmaları yolunda motive ettik" dedi.

        Acar, eğitimlerden arta kalan zamanda öğrencilerin Roma'da tarihi ve turistik yerleri görme fırsatı yakaladığını da sözlerine ekledi.

        (CC-MB-Y)

        05.06.2017 11:40:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler