Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kınık'ta hayvan sulama göleti çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgeleri kalkındırma çalışmaları kapsamında Kırkağaç Kınık mahallesinde hayvan sulama göleti yapım çalışmalarına başladı.

        Geçim kaynakları hayvancılık olan ve özellikle yaz aylarında hayvan sulaması yönünde büyük sıkıntı yaşayan Kırkağaç Kınık Mahallesi'nin ihtiyacının karşılanması için Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı. Bölgede yapılan hayvan sulama göleti çalışmalarını yerinde takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Duman, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza hız verdik. Kırkağaç Kınık Mahallesi'nden ilçe koordinasyon merkezimiz aracılığıyla bize gelen talebi değerlendirerek bölgeye hayvan içme suyu göleti kazandırmak için çalışmalar başladı. Hayvan sulama göleti ile Kınık Mahallesi'nde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız büyük bir sorundan kurtulacak" dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Kırkağaç Kınık Mahallesi'nde başlatılan hayvan sulama göleti çalışmaları için mahalle sakinleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.

        (AY-Y)

        05.06.2017 12:05:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler