Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Seyfi Dingil orucunu Mehmetçikle açtı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - Hatay'ın İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlasında vatani görevini yapan Mehmetçiklerle kışla yemekhanesinde iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Başkan Seyfi Dingil, ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirterek, "Mübarek ramazan ayının güzelliklerinin yanında iftar sofralarının da büyük bir yeri ve önemi var. İftar sofraları birlik beraberliğin, manevi hazzın ve paylaşım ruhunun en güzel şekilde sergilendiği, oruç ibadetimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve manevi hazzını derinden yaşadığımız sofralardır. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının arttığı ramazan ayında askerlerimiz ile aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duydum" dedi.

        Başkanı Seyfi Dingil, şöyle devam etti:

        "Ülkemizin güvenliğini sağlayan sınır boylarında ve ülke genelinde gece gündüz demeden nöbet tutan bütün Mehmetçiklerimizi yüce rabbim korusun. Tüm askerlerimize, komutanlarımıza ve güvenlik güçlerimize kuvvet versin. Vatan için, bayrak için, bizler için canlarını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum."

        İftarın açılmasının ardından Başkan Seyfi Dingil, vatani görevini icra eden Mehmetçiklerle tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etti.

        (MSM-Y)

        05.06.2017 12:33:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler