Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağa'da 4. Briç Turnuvası sona erdi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Aliağa Briç Spor Kulübü tarafından düzenlenen Kırmızı Master Point ödüllü Aliağa 4. Briç turnuvası, yoğun katılımın ardından sona erdi.

        Türkiye'nin farklı il ve ilçelerinden briç tutkunlarının katılımıyla, Aliağa Enka Spor Salonunda gerçekleşen turnuvada 40 masada 160 sporcu yer aldı. Aliağa Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı ve iki gün süren turnuva, Türkiye Briç Federasyonu nezaretinde gerçekleştirildi. Turnuvanın birinci günü iki seans halinde açık ikili sistemi ile oynandı. Son gün ise takım maçları yapıldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuvanın sonucunda senyörlerde; Latif Sapmaz, Osman Derman Abalı, karışıkta; Recep Köken, Olcay Tengiz, gençlerde; Ömer Faruk Geçkil, Buket Bulut, bayanlarda; Zehra İraz, Perla Benefrahim, genel klasmanda; Ramazan Ön, Adnan Sarısakal birinciliği elde etti. Takım maçlarında ise Kemal Saral-Esat Ergil-Ahmet Kerçek-Refik Özyurt birinci, Güngör Tosunoğlu- İhsan Ergin-Derman Abalı-Latif Sapmaz ikinci, Hikmet Tezcan-Ahmet Kara-Mustafa Öztürk-Seyit Ünlüçay üçüncü oldu. Turnuvada dereceye girenler ödüllerini; Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt ile Aliağa Briç Spor Kulübü Başkanı Şeref Dinçel'in elinden aldı.

        Turnuvaya beklediklerinden daha fazla bir katılımın olduğunu belirten Aliağa Briç Spor Kulübü Başkanı Şeref Dinçel, "Türkiye'nin birçok şehrinden gelen briç sevdalılarını Aliağa'da misafir etmemize destek veren Aliağa Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (HG-Y)

        05.06.2017 12:56:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler