Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gazipaşa Sanayi Sitesinde hurda araç temizliği

        - Antalya'nın Gazipaşa Sanayi Sitesi içerisinde bulunan 41 hurda araç başka bir alana toplandı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Mervan Taş

        ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Gazipaşa Belediyesi, Gazipaşa Sanayi sitesinde görüntü kirliliğine neden olan hurda araçları çekiciler yardımıyla toplayıp başka bir alana taşıdı.

        Gazipaşa Belediyesi, Sanayi sitesinde görüntü kirliliğine neden olan hurda araçları çekiciler yardımıyla toplayıp belirlenen bir noktaya taşıdı. Sabah saatlerinde başlayan çalışmada sanayi sitesinin çeşitli yerlerinde bulunan hurda 41 araç toplanarak görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı.

        Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya, "Çevreye olumsuz etkileri olan bu araçları önce tespit ettik. Araçların tespiti için emniyet müdürlüğüne yazı yazdık. Araç sahiplerine gerekli bilgiyi verdik. Bize 1 kişi dışında dönüş yapan olmadı ve o vatandaş gelerek aracını buradan kaldırdı. Amacımız sanayimizi, içindeki bu pis görüntüden kurtarmak. Şu anda 41 tane aracı çekeceğiz. İnşallah sanayimiz güzel bir çehreye kavuşacak. Bu kötü görüntüden kurtulmuş olacağız" diye konuştu.

        Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köse ise "Biz esnaflar olarak bu çalışmadan çok memnunuz. Belediye Başkanımızdan temizlendikten sonra sıcak asfalt çalışmasının da olacağının sözünü aldık. Esnafımız bu durumdan çok memnun" dedi.

        Otomobil tamircisi Selahattin Yılmaz ise söz konusu hurda araçların yıllardır sanayi sitesi içerisinde atıl vaziyette bulunduğunu belirterek, "Bu araçların kalkması iyi olacaktır. En azından kötü bir görüntü ortadan kalkar. Belediyeye bu çalışma için teşekkür ederim" diye konuştu.

        (AMT-SÇ-Y)

        05.06.2017 12:57:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler