Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vakfıkebir iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde düzenlenen halk iftarında yüzlerce Vakfıkebirli bir arada oruç açtı.

        İftar programında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman Vakfıkebir'in yanında olduğunu hatırlattı. Balta, "Büyükşehir Belediye Başkanıma sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Maddi manevi her zaman yanımızda oluyorlar, Vakfıkebir'in ihtiyaç duyduğu hizmetlerde her zaman yanımızda yer alıyorlar" ifadelerini kullandı.

        Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta da gecede, "Bu güzel akşamda bu güzel insanlarla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz" derken, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da Vakfıkebir'i daha güzel hale getirme gayretiyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Gümrükçüoğlu, "Mübarek Ramazan ayı barış, kardeşlik, dayanışma, paylaşma, kırgınlıkların giderilmesi ayıdır. Biz burada kaymakamımızla, belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarımızla ve en başta halkımızla kol kola omuz omuza Vakfıkebir'i daha güzel hale getirmeye gayret ediyoruz. Buraya teşrif etmiş olan siz kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.

        (BK-ÖS-Y)

        05.06.2017 12:59:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler