Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dumlupınar, Hacıazizler ve Ağaçköy'de iftar

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Belediyesinin 'mahalle iftarları', Dumlupınar, Ağaçköy ve Hacı Azizler mahalleleri ile devam etti.

        İftar programlarında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Bugün evinize gitmeyip bizimle aynı iftar sofrasına oturduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bugün siz bizimle, komşularınızla birlikte olmayı seçtiniz. Allah bu kardeşlik, birlik ortamını ülkemizde daim kılsın. Huzurumuzu kaçırmak isteyenlere fırsat vermesin" dedi.

        Dumlupınar, Ağaçköy, ve Hacı Azizler mahallelerimizde gerçekleştirilen İftar programlarına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık ile Fatih Kölgeli, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Güngör, Ağaçköy Mahallesi Mehmet Işık, Hacı Azizler Mahallesi Muhtarı Salih Kotuk ile mahalle sakinleri katıldı. (EFE)

        05.06.2017 13:13:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler