Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopi'de iş sağlığı ve güvenliği konulu sunum

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde İşkur görevlileri tarafından öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili sunum yapıldı. Görevliler ayrıca özel şirket çalışanlarını ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledi.

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın "Hedef sıfır kaza" sloganıyla başlattığı iş sağlığı ve güvenliği seferberlik çağrısı kapsamında harekete geçen Silopi İşkur hizmet merkezi çalışmalara başladı. Silopi İşkur Hizmet Merkezi Müdürü Hacı Tüzün ve İş ve Meslek Danışmanı Mustafa Orhan özel bir kolejde öğrencilere yönelik iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili olarak alınması gereken tedbirler ve uyulması gereken kurallarla ilgili sunum gerçekleştirdi.

        İşkur görevlileri daha sonra ilçede çok tehlikeli işyeri sınıfında olan Cudi Dağı eteklerindeki termik santrali ziyaret etti. Burada şirketin A sınıfı iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Orkun Özkale ve ekibi ile iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili olarak toplantı gerçekleştiren ekipler termik santralde incelemede bulundu

        Silopi İşkur Hizmet Merkezi Müdürü Hacı Tüzün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun iş sağlığı ve güvenliği çağrısı üzerine harekete geçtiklerini ifade ederek, "Silopi İşkur hizmet merkezi bir program dahilinde özel sektör iş yerlerini ve milli eğitim bakanlığına bağlı okulları ziyaret ettik. Gittiğimiz yerlerde iş sağlığı ve güvenliği konulu sunumlar yapıyoruz. Bu çalışmalarla ilçemizde iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili olarak bir farkındalık oluşturmayı amaçlamaktayız" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        05.06.2017 13:32:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler