Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman'a 5 bin 500 metre uzunluğunda bisiklet yolu

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da 5 bin 500 metrelik bisiklet yolunun yapımına başladı.

        Adıyaman Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak ve vatandaşları bisiklet binmeye özendirmek amacıyla Karaali, Eski Besni Caddesi ile İkidam Yolunu kapsayan 5 bin 500 metre uzunluğunda bisiklet yolu yapılıyor. Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak yolun, kentteki bisiklet kullanımını arttırmaya yönelik bir proje olduğu belirtildi.

        Yetkililer, yol boyunca bisiklet park yerlerinden trafik kurallarına kadar her şeyin standartlara uygun bir şekilde yapılacağını dile getirerek, "İlimizde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak, trafiği rahatlatmak ve gençleri bisiklet kullanımına teşvik edebilmek için başlattığımız bu çalışmamızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz" şeklinde bilgi verildi.

        (CK-SD-Y)

        05.06.2017 13:59:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler