Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehteranlı Ramazan coşkusu

        - Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinliklere Mehteran-ı Haliliye damga vurdu

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve bölgenin tek mehter takımı olan Mehteran-ı Haliliye, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında sahne aldı.

        Haliliye Belediyesi bünyesinde kurulan 33 kişiden oluşan bölgenin tek mehter takımı olan Mehteran-ı Haliliye, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Turgut Özal Parkında vatandaşlarla buluştu. Başkan Fevzi Demirkol, Belediye Meclis Üyesi Metin Çadırcı, Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Bekir Akyol'un da katıldığı konserde mehter marşlarını seslendiren Mehteran-ı Haliliye, izleyenlerden tam not aldı. Konserin ardından sahneye çıkarak mehter takımını tebrik eden Başkan Demirkol, yaptığı konuşmada, "Daha önceki senelerde gelen sizden gelen yoğun istek üzerine, başka vilayetlerden mehter takımlarını burada misafir etmiştik. O mehter takımları, sizlere mehter marşlarını icra etmişlerdi. Hamt olsun, sizlerden gelen yoğun talep üzerine Haliliye Belediyesi mehter takımını kurduk. Mehteran-ı Haliliye, önemli günlerde aziz milletimize, ecdat yadigarı Mehter Marşlarını sunacaklardır. Bu gösterimiz devam edecektir. Ramazanınız mübarek olsun. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla Cenab-ı Hak sizleri bu bayrama ve nice bayramlara eriştirsin" diye konuştu.

        (Şİ-SD-Y)

        05.06.2017 14:11:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler