Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menteşe'nin Caddeleri Yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        MUĞLA (İHA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Uğur Mumcu Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Recai Güreli Caddesi ve Abdi İpekçi Caddesinde yol, cadde, bulvar, meydan yenileme ve düzenlemesi işi kapsamında yapım çalışmaları yapacak.

        Muğla Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulunda meydan, bulvar ve caddelerde yapılacak düzenleme kapsamında kamu kaynağının etkin ve verimli kullanılması adına mevcut havai hatların yer altına alınması, eksik olan alt yapı tesislerinin tamamlanması için ortak program oluşturulmuş ve ortak programa giren ilgili kurumlara kazı izni verildi.

        Bu kapsamda Doğalgaz Dağıtım, Elektrik dağıtım, bir GSm firması ve MUSKİ'nin çalışmaları ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesi yapacağı düzenlemelerle caddeleri yeni görünümlerine kavuşturacak.

        (BT)

        05.06.2017 14:21:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler