Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kağızman Küçük Sanayi Sitesi'ne KÜSİ ziyareti

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - Kağızman Küçük Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren işletmeler, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme alt kurulu üyeleri tarafından işyerlerinde ziyaret edildi.

        Kağızman Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren işletmeler KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Planlama ve Geliştirme Alt Kurulu üyeleri Kars KOSGEB Koordinatörü Lütfullah Aktaş ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tarık Kocagöz tarafından ziyaret edilerek KÜSİ faaliyetleri, TÜBİTAK ve KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirildi.

        Ziyaret Kapsamında Yaklaşık 3 yıldan beri Kağızman İlçesi'nde Mebran Kaplama Kapı üretimi gerçekleştirilen mobilya firması ziyaret edilmiş ve orta-yüksek teknoloji üretim bandı ve üretimi ilgi çekti. Firma yetkilisi tek vardiya çalışmaları durumunda aylık 1200 kapı kapasiteleri olduğunu belirtti. Firma KÜSİ faaliyetleri, TÜBİTAK ve KOSGEB destekleri hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

        (IÇ-AA-Y)

        05.06.2017 14:42:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler