Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kitap fuarında öğrencilere süt ikramı

        (Fotoğraflı)

        Sedef Topçu

        ÇANAKKALE (İHA) - Bayramiç Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Kitap Fuarı 'Kitap Kurdu' etkinliği kapsamında Bayramiç Süt Üreticileri Birliği fuara katılan öğrencilere süt ikramında bulundu.

        Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Bayramiç Milli Eğitim Müdürlüğü yılsonu Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında 'Kitap Kurdu' etkinliği düzenledi. Etkinliğe katkı sağlayan Bayramiç Süt Üreticileri Birliği, fuarı gezen öğrencilere süt ikramında bulundu. Bayramiç Öğretmen Evi Bahçesinde gerçekleştirilen fuarda ilçede bulunan ve ilçe dışından gelen kitapçılar stant açtı. Fuar nedeniyle kitapçılar kitaplarını öğrencilere indirimli satıyor. İki gün sürecek olan fuarın amacı, öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek ve yaz tatilinde okumak istediği eserleri seçme imkanı sunmak.

        Bu etkinliğe katkı veren Bayramiç Süt Üreticileri Birliği öğrencilere süt ikram etti. Konu ile ilgili bilgi veren Bayramiç Süt üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Arslan, "Yöremizde önemli ölçüde süt üretimi yapılmakta. Bizlerde çocuklarımızın daha iyi beslenmesinde önemli faktör olan sütü öğrencilere sevdirmek ve süt içme alışkanlığını kazandırmak adına böyle bir etkinlik düzenledik. İki gün boyunca öğrencilere gün boyu süt ikramımız sürecek" dedi. Milli Eğitim Müdürlüğü ise fuara gelen öğrencilere kek ikramında bulundu.

        (GD)

        05.06.2017 14:59:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler