Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suriyeli muhacirler için Ümraniye'de iftar sofrası

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Ümraniye Belediyesi vatanlarından uzakta yaşayan Suriyeli muhacirler için Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri'ndeki Çardak Restoran'da bir iftar yemeği verdi.

        Evlerinden ve vatanlarından uzakta hayatlarını idame ettirmeye çalışan muhacirlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Ümraniye Belediyesi, Suriyeli Muhacirler için Ümraniye Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri'ndeki Çardak Restoran'da iftar programı düzenledi. Programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir ve çok sayıda Suriyeli vatandaş katıldı.Kur'an tilaveti ile başlayan programda Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir bir konuşma gerçekleştirerek iftar programına, Suriyeli Muhacirlerin katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ardından Suriyeli muhacirlerle geçen sene de düzenlenen iftar programı hakkında bilgi verdikten sonra Mübarek Ramazan ayı ve Kuran-ı Kerim'in faziletlerini değindi. Suriyeli Muhacirlerin Ümraniye'de bulunmalarından dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren Mesut Özdemir, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın selamlarını ileterek konuşmalarını sonlandırdı. Program Suriyeli çocukların İstiklâl Marşının okumasıyla son buldu.

        (EY-ÖK-Y)

        05.06.2017 15:06:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler