Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Plaj voleybolu müsabakaları sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Murat Akgül

        MARDİN (İHA) - Türkiye Voleybol Federasyonu ve Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Güneydoğu Anadolu Plaj Voleybol etabı sona erdi.

        Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İlimizde ilk defa düzenlenen plaj Voleybolu müsabakalarında 8 erkek ve 4 bayan takım mücadele etti. 29 Nisan - 3 Haziran 2017 tarihleri arasında oynanan müsabakalarda takımlar Türkiye Şampiyonasına gidebilmek için kıyasıya mücadele etti. Düzenlenen müsabakalar sonucunda Türkiye Şampiyonasında bölgemizi erkeklerde 47 Mavi Spor Kulübü, kızlarda ise Kızıltepe Eğitim Gençlik Spor Kulübü temsil edecek. Dereceye giren takımlara ödüllerini Artuklu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fahri Yalçın'ın elinden aldılar" denildi.

        (MA-MP-Y)

        05.06.2017 15:08:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler