Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aktaş lise öğrencilerini iftarda ağırladı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Süleyman Aydın

        BURSA (İHA) - Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iftar organizasyonları kapsamında İnegöl'deki liselerden bu yıl mezun olacak öğrencilerle bir araya geldi.

        Kültür Park içerisinde bulunan Belediye spor salonunda düzenlenen iftar organizasyonuna, İnegöl'de bulunan 31 lisenin bu yıl mezun olacak öğrencileri katıldı. Okul müdürleri ile öğretmenlerin de refakat ettiği yemekğe ayrıca AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, parti yöneticileri, bazı meclis üyeleri ile AK Parti Gençlik Kolları üyeleri de katılım gösterdi.

        Allah birlik beraberliğimizi bozmasın

        İftar sonrası öğrencilere yönelik kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz farklı sofralarda buluşuyoruz. Bu akşam da bu yıl İnegöl'de liseden mezun olacak arkadaşlarımızla beraber olalım istedik. Çok değerli müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi görme fırsatı da bulduk. Ayrıca çok değerli AK Parti ilçe başkanımıza, gençlik kollarından katılan arkadaşlarımıza ve meclis üyelerimize de çok teşekkür ediyorum. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Şimdiden bayramınız da kutlu olsun" dedi.

        Öğrenciler de Başkan Aktaş'a kendilerini önemseyerek böyle bir organizasyon tertip ettikleri için teşekkürlerini sundular.

        (UGR-

        05.06.2017 15:08:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler