Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 bin 500 kişilik iftar sofraları özenle hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi'nce düzenlenen ve her akşam 3 bin 500 kişinin iftarını açmasına vesile olan yemekler özenle hazırlanıyor.

        Başiskele Belediyesi'nin sponsor firmaların desteğiyle düzenlediği iftar sofralarında her akşam 3 bin 500 kişi birlikte iftarını açıyor. Başiskele halkına ve komşu ilçelerden gelen misafirlere sunulan yemekler, firmaların çalıştığı kalite belgeli yemekhanelerde her gün büyük bir dikkat ve özenle hazırlanıyor. Başiskele Belediyesi'nin 8 kez geleneğini sürdürdüğü iftar yemekleri ile her gün ortalama 3 bin 500 kişi orucunu açıyor. Başiskele Sahili'nde her akşam ezan vaktine yarım saat kala 6 noktadan yemek servisi yapılırken yemek sonrası 4 noktadan da çay servisi yapılıyor.

        (GY-Y)

        05.06.2017 15:25:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler