Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilerden grafik ve fotoğraf sergisi

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesi Yılmaz Akpınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi grafik, fotoğraf alanı öğrencilerinin "Dünden Bugüne Grafik Ve Fotoğraf" sergisi açıldı.

        Sergi açılışı Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Bşk. Yrd. Mehmet Ertaş tarafından yapıldı. "Grafik tasarım" bünyesinde; fotoğraf, illüstrasyon, özgün baskı teknikleri, tipografi gibi farklı disiplinleri bir arada barındıran ve hayatın her alanında varlık gösteren bir sanat dalıdır. Bu sergide tüm bu dallarla ilgili öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları Edremit'li sanatseverlerle paylaşmak hem de bu alanın çalışmalarını tanıtmak hedeflendi. Sergiyi İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Gürhan Kuştutan, İlçe Nüfus Müdürü Renginur Ayhan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Elif Çakır ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

        (EME)

        05.06.2017 15:33:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler