Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarih ve kültür şehri Bilecik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Diriliş, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik, sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri ile yurdun dört bir köşesinden gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

        Bilecik Belediyesi öncülüğünde Bilecik ve ilçelerini ziyaret eden heyet programları kapsamında; Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi, Söğüt Dursun Fakih Türbesi, Bilecik Şeyh Edebali Türbesi, Bilecik Orhan Gazi Camii ve Bilecik Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezerek bilgi aldılar. Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz, konuklarını ağırlayarak, Bilecik'in tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi. Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan Osmanlı Şerbeti, Bilecik Helvası, Ayva, Nar ve Kabak Lokumu ikramı ile ağırlanan heyet, şehrin yöresel lezzetlerini de tatma imkanı buldu.

        Kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik'te olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren heyet, katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

        Öte yandan Yalova'nın Altınova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tur kapsamında Bilecik'in 15 gün daha konuklarını ağırlamaya devam edeceği belirtildi.

        (CKT-DA-Y)

        05.06.2017 15:46:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler