Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnönü'de sel yaraları sarılıyor

        - Belediye Başkanı Bozkurt ve AFAD İl Müdürü Bayar çalışmaları yerinde takip etti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - İnönü'de dün yoğun yağış sonrası yaşanan sel baskınlarının yaraları sarılmaya çalışılıyor.

        Sular sebebi ile cadde ve sokaklarda oluşan çatlaklar, yarıklar İnönü Belediyesi ekiplerince kapatılırken, AFAD İl Müdürlüğü ekipleri de ilçede hasar tespit çalışması başlattı. Selde bahçesini ve binasını su basan vatandaşların evlerinde inceleme yapıldı. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve Eskişehir İl Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Recep Bayar da çalışmaları yerinde takip etti. Bozkurt ve Bayar, ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

        Hayvanlarını telef olmaktan son anda kurtaran Gündüz ailesinin hasarları not alındıktan sonra bahçesini su basan ve o esnada hala kendi çabaları ile bahçesindeki suyu tahliye etmeye çalışan Emir ailesinin evi ziyaret edilerek tespit tutanağı hazırlandı. Çiftçilikle uğraşan Emin Cumhur Emir; yaptığı açıklamada 5 kovan arısının telef olduğunu en çok onlara üzüldüğünü belirtti.

        (İHA-Y)

        05.06.2017 16:15:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler