Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit'te yol çalışmaları aralıksız sürüyor

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından Akçay ve Zeytinli Mahallesi'nde 2 cadde ve 16 sokağı kapsayan parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor.

        Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Akçay Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde çalışmalara devam ediyor. Akçay ve Zeytinli mahallelerinde başlatılan parke taşı hamlesiyle, belirlenen cadde ve sokaklara toplam 18 bin 200 metrekare kilitli parke taşı, 3 bin 750 metrekare renkli prizma taşı, 3 bin 150 metrekare bordür ve oluk taşı döşeniyor. Baştan sona yenilenen sokak ve caddelerle birlikte Akçay Yenimahalle mevkinde araç ve yaya trafiğini kolaylaştırmak için kavşak düzenlemesi de yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin bayrama kadar tamamlamayı hedeflediği çalışmaların ardından çevrede gerekli peyzaj düzenlemeleri de sağlanacak. Tatil için ilçeye gelen misafirlerin her yıl gelişen bir Edremit göreceklerini ifade eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "Modern bir kent görünümü kazanmayı sürdüren ilçemizin sahil kesimlerinde çalışmalarımızı hızlandırdık. Bayrama kadar bitirmek istediğimiz yeni yollar için yaptığımız düzenlemelerin ardından Edremitlilere daha yaşanılabilir bir kent oluşturduğumuzu hissettireceğiz" dedi. Başkan Saka, turistik mahallelerde yapılan çalışmaların ardından kırsal mahallelerde de program dahilinde çalışmaların devam edeceği bu kesimlerinde ihmal edilmeyeceğini sözlerine ekledi.

        (EME)

        05.06.2017 16:26:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler