Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Domaniç TEOG birincisine bir destekte Rektör Remzi Gören

        (Fotoğraflı)

        Tamer Yiğit

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Aksu köyünde, Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) ikinci sınavında 120 sorunun 120'sini de doğru yapan Nisanur Yalçınsoy'a bir destekte Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Remzi Gören'den geldi.

        Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sistemi ikinci dönem ortak sınavında Çokköy ortaokulu, taşımalı öğrencisi Nisanur Yalçınsoy'u, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören'in talimatı ile TEOG başarısını kutlamak için Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Okul Müdürü A.Bülent Gül tarafından çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

        Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksek Okuluokul Müdürü A.Bülent Gül, "Rektör hocamız programının yoğunluğu sebebiyle kendisi buraya gelemedi. Kendisi bu başarıyı duyunca Nisanur kızımızı ve ailesi tebrik etmek istediğini bizlere belirtti. Bizler Türkiye'nin dört bir yanından gelen tüm öğrencilerimiz ile yakından ilgileniyoruz. Tabi ki kendi çocuklarımızla daha çok ilgilenmemiz gerekiyor. Nisanur kardeşimizin bu başarımızı hepimizi çok sevindirdi. İnşallah rektör hocamız da en kısa zamanda aileyi ziyaret etmek istiyor. Bizler Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu olarak ta onların yanındayız ne problemleri varsa neye ihtiyaçları varsa kapımız her zaman açıktır" dedi.(TY-EFE)

        05.06.2017 16:55:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler