Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet Ataç'tan duygusal salsa

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Mustafa Yıldırım

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi'nin gerçekleştirdiği, zihinsel yetersiz gençlerden oluşan Ritm Orkestrası Zumba, Lirik dans ve Tango gösterisi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

        'Renk Verelim' adlı gösterinin ikincisinde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın Berna Karakuş ile salsası gösteriye ayrı bir renk kattı. Gösteri iki öğrencinin salsa dansı ile başladı. Başarılı dans sonrası sahneye davet edilen başkan Ataç, öğrenci Berna Karakuş ile kısa süreli birlikte dans ettiler. İzleyiciler bu dansı uzun süre alkışladı.

        Başkan Ataç, dans sonrası iki genci alkışladıktan sonra kısa bir konuşma yaparak, "Hiçbir insanın önünde engel olmadığını, herkesin her istediğini yapabileceğini göstermek istedik. Gördüğünüz gibi çocuklarımız yapamaz diye düşünülen her şeyi rahatça yapabiliyorlar ve yeteneklerini gösteriyorlar" diye konuştu.

        Zihinsel yetersiz gençlerden oluşan Ritm Orkestrası'nın mini konserinden sonra Zumba, Lirik dans ve Tango gösterisi gerçekleştirildi.

        (MY-MET-Y)

        05.06.2017 17:17:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler