Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa-Perşembe sahil yolu trafiğe açılıyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde geçen yıl Aralık ayında meydana gelen heyelan sonucu kapanan yol yarın itibariyle trafiğe açılıyor.

        Yolun trafiğe açılması ile Fatsa-Perşembe-Ordu sahil yolunu kullananlar rahat bir nefes alacaklar. Yaklaşık 6 ay kapalı kalan yolda çalışmalar tamamlandı. Yetkililer yarın itibariyle sahil yolunun trafiğe açılacağını bildirdi.

        Özellikle Yalıköy Mahallesi'nde oturan vatandaşlar yolların kapalı olması nedeniyle dağ yolunu kullanarak ulaşımlarını sağlıyorlardı. Lütfi Aydın isimli vatandaş, "Sonunda yolumuz açılacak, bizler de rahat bir nefes alacağız. Daha erken yapılmasını bekliyorduk fakat bugüne kadar sarktı. Sonunda yolun yapılarak tekrar trafiğe açılması nedeniyle sevinçliyiz" dedi.

        (AA-SLH-Y)

        05.06.2017 17:44:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler