Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaçoban'dan aşırı yağışların vurduğu mahalleye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, dolu yağışı nedeniyle zarar gören mahalleleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban Alaşehir'in dolu yağışının etkili olduğu Örencik ve Delemenler mahallelerinde incelemelerde bulundu. Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk'ün de eşlik ettiği incelemelerde Başkan Karaçoban vatandaşlardan meydana gelen zararlar hakkında bilgi alarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Karaçoban, selden zarar gören yolları,tarlaları ve evleri yerinde inceleyerek ivedilikle çözüme kavuşması için talimat verdi. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise dolu yağışının etkili olduğu bölgelerde çalışmalarına başladı.

        (AY-Y)

        06.06.2017 08:59:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler