Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Urla Belediyesi'nden asfalt ve parke hamlesi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Urla Belediyesi yaz döneminde aralıksız olarak asfaltlama ve yol çalışmalarını başlattı. Belediye Başkanı Sibel Uyar da yapılan çalışmaları yerinde denetledi, greydere binerek yol çalışmasına katıldı.

        Fen İşleri Müdürlüğü sokak ve caddelerde yol yapım çalışmaları yapmaya devam ediyor. Atatürk Mahallesi'nde 2202, 2211, 2212, 2213, 2214, 2215, 2216 ve 2043 numaralı sokaklarda yaklaşık 10 bin metrekarelik parke taş döşeme işi başladı. İskele Mahallesi 2018/1 sokakta ise 1 km uzunluğunda asfalt çalışması yapılıyor. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar kış döneminin ardından bozulan yollarında dikkate alınarak çalışmaların yaz boyunca devam edeceğini söyledi. Uyar, "vatandaşlarımızdan gelen istekleri de dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz Urla için varız, Urla için çalışıyoruz" dedi.

        Vatandaş memnun

        Urla Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan son derece memnun olduğunu belirten vatandaşlar, çalışma alanına gelerek Başkan Uyar ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler. Vatandaşlar, "Bu yollar daha önceden topraktı ve çok toz oluyordu. Yapılan bu çalışma bizler için çok iyi oldu. Başkanım Allah sizden razı olsun. Yaptığınız çalışmaları çok beğeniyoruz. İyiki varsınız" dediler.

        (MDY)

        06.06.2017 10:28:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler